راه ترقی

آخرين مطالب

ششمین نشست مرکز منطقه‌ای رامسر با حضور معاون سازمان محیط زیست برگزار شد سازمان حفاظت محیط زیست

ششمین نشست مرکز منطقه‌ای رامسر با حضور معاون سازمان محیط زیست برگزار شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ششمین نشست مرکز منطقه ای رامسر درتاریخ 12 آذرماه 99 برابر با دوم دسامبر 2020 در سالن جلسات سازمان حفاظت محیط زیست با حضور احمد رضا لاهیجان زاده معاون سازمان حفاظت محیط زیست به صورت وبینار برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست،در این جلسه نمایندگان دبیرخانه کنوانسیون رامسر از ژنو،برنامه توسعه سازمان ملل متحد،کمسیون ملی یونسکو،وزارت امور خارجه،سازمان حفاظت محیط زیست ،مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا به صورت برخط شرکت کردند. 
در ابتدای جلسه احمد رضا لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی و تالابها و مدیر بورد مدیریتی مرکز منطقه ایی رامسر فعالیت های انجام شده برای اجرای مفاد کنوانسیون رامسر در کشور را مطرح کرد.
وی ادامه داد : مراسم پنجاهمین سالگرد تصویب کنوانسیون رامسر در شهر رامسر با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی بصورت ویدئو کنفرانس به منظور احیای نام کشورمان و شهر رامسر که در سال 1349 محل تصویب کنوانسیون حفاظت از تالاب ها و مسیر پرندگان مهاجر برگزار شد. 
لاهیجان زاده برای اجرای مفاد کنوانسیون رامسر، موافقت نامه همکاری با تحادیه اورپا به منظور اجرای طرح ملی احیای تالاب بین المللی دریاچه هامون در سال 2020 میلادی منعقد شده است .
وی ادامه داد : این طرح با کمک 10 میلیون یوریی اتحادیه اورپا از حدود شش ماه پیش شروع شده است. 
معاون سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: بر اساس توافق بین سازمان حفاظت محیط زیست و مرکز منطقه‌ای رامسر در مرکز و غرب آسیا به منظور اجرای طرح ارتباط ،ظرفیت سازی،آموزش ومشارکت(CEPA) مبلغ 100 هزار دلار اعتبار در سال 2020 میلادی در نظر گرفته شده است.
لاهیجان زاده در ادامه به عقد موافقت نامه همکاری فی مابین دولت ژآپن و سازمان حفاظت محیط زیست به مبلغ یک میلیون دلار برای توسعه کشاورزی پایدار در محدوده تالابهای اقماری دریاچه اورمیه اشاره کرد و گفت: شبکه ژئوپروتال تالاب های کشور ایران در سال 2020 راه اندازی شده است و این شبکه تا انتهای سال 2020 با زبان انگلیسی نیز راه اندازه می شود و مقر است در روزجهانی تالابها رونمایی شود. 
این شبکه امکان توسعه به کشور های تحت پوشش مرکزمنطقه ایی رامسر در مرکزو غرب آسیا دارد. 
معاون سازمان حفاظت محیط زیست افزود: استفاده از دانش سنجش از راه دور تالاب های کشور در انتهای مراحل پایانی پوشش تالاب های کشور است.
این شبکه در نهایت به وب سایت مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا متصل شده تا قابل استفاده برای کشورهای تحت پوشش مرکز مورد نظر نیز باشد .
این گزارش می افزاید: شهرام فداکار، مدیر مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا گزارش سالانه سال 2020 را ارائه و برنامه هاو اقدامات تهیه شده برای سال 2021 را نیز به اطلاع اعضا حاضر در جلسه رسانید .
بنابر این گزارش، خانم ریکو ایتسوکا مشاور ارشد دبیرخانه رامسر در آسیا و اقیانوسیه نیز با اعلام خرسندی از اقدامات انجام شده توسط مرکز منطقه ایی رامسر و معاونت محیط زیست دریایی و تالاب های کشور در زمینه اجرای مفاد کنوانسیون رامسر و حفاظت و احیای تالاب ها در کشور و منطقه ،پیشنهاداتی را برای افزایش همکاری‌های بین مرکز منطقه‌ای رامسر در مرکز وغرب آسیا، سازمان حفاظت محیط زیست،دبیرخانه کنوانسیون رامسر و کشورهای منطقه ارائه کرد.
این گزارش می افزاید: نظری دوست نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران با اعلام همکاری در زمینه اجرای مفاد کنوانسیون رامسر با مرکز منطقه ای رامسر، پیشنهادات و نحوه توسعه روابط را تشریح کرد.
گفتنی است ، اعضای شرکت کننده سوالات و پیشنهادات خود را در جلسه مطرح کردند.
لازم به ذکر است، توسعه روابط کشورهای تحت پوشش مرکز منطقه ایی رامسر با مرکز مورد نظر،ارسال گزارشات دوره ای از وضعیت اجرای مفاد کنوانسیون رامسر به مرکز منطقه ایی رامسر به منظور درج در وب سایت رسمی مرکز منطقه ایی مورد نظر ،تایید چارت سازمانی پیشنهادی از طرف مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا ،تایید شهرام فداکار به منظور مدیر مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا برای سال 2021،معرفی نمایندگان ملی کشورهای تحت پوشش مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا به مرکز مورد نظر برای توسعه همکاری ها در انتهای جلسه ، به تصویب اعضا رسید .

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/200167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!